Boodschappen voor elk gezin

Donation Goal For This Project is €9000
Raised 365
4%
4% Donated
€8635 To Go

Een gezonde voeding is essentieel voor het welzijn en de groei van elk gezin. Helaas hebben niet alle gezinnen overal in het land gelijke toegang tot voldoende voedsel en boodschappen. Bij Fulex zetten we ons in voor het bieden van boodschappen aan elk gezin, ongeacht hun achtergrond, sociaal-economische status of omstandigheden.

Ons boodschappenprogramma heeft als doel om gezinnen te voorzien van voedzame voeding en basisbenodigdheden om in hun dagelijkse behoeften te voorzien. We geloven dat elk gezin het recht heeft op voldoende voedsel om gezond te blijven en hun potentieel te bereiken.

Ons programma rust op drie pijlers:

  1. Toegang: We willen de toegang tot voedsel en boodschappen vergroten voor gezinnen in nood. We werken samen met lokale voedselbanken, leveranciers en donoren om voedseldonaties te verzamelen en te verspreiden. Door middel van inzamelingsacties en samenwerkingen zorgen we ervoor dat er voldoende boodschappen beschikbaar zijn voor elk gezin dat het nodig heeft.
  2. Voedzaamheid: We streven ernaar om gezinnen te voorzien van voedzame en evenwichtige maaltijden. We selecteren zorgvuldig producten die rijk zijn aan voedingsstoffen en essentiële vitamines en mineralen. Ons doel is om gezinnen te ondersteunen bij het creëren van gezonde eetgewoonten en het bevorderen van een gezonde levensstijl.
  3. Gemeenschap: We geloven in de kracht van gemeenschappen. We organiseren workshops en educatieve activiteiten om gezinnen te informeren over voeding, budgettering en kookvaardigheden. We moedigen gezinnen aan om elkaar te ondersteunen en ervaringen te delen, waardoor een gevoel van saamhorigheid en onderlinge ondersteuning ontstaat.

Met ons boodschappenprogramma willen we elk gezin de mogelijkheid geven om zich te voeden en te gedijen. We geloven dat toegang tot voldoende voedsel en boodschappen een basisrecht is dat bijdraagt aan de fysieke en mentale gezondheid van gezinnen.

Sluit je aan bij onze inspanningen om boodschappen voor elk gezin mogelijk te maken. Samen kunnen we een verschil maken in het leven van gezinnen en hen de steun geven die ze verdienen.

Help ons om elk gezin te voeden. Samen bouwen we aan sterkere gemeenschappen.